Găluște aburite cu ciuperci Shiitake în supă Sichuan
Nevoie de o garnitură fără lactate? Găluște aburite cu ciuperci Shiitake în supă Sichuan ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 487 calorii, 12g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $3.46 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți găluște, verdeață scallions, boabe de piper Sichuan măcinate și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui la abur și ciuperci Shiitake, Ciuperci și găluște shiitake cu bulion de ghimbir, și Pui la abur cu ciuperci Shiitake și Tofu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă apă într-o oală mare până când ajunge la 2 centimetri în sus pe laturi și se acoperă cu un coș cu aburi. Se aduce la fierbere la foc mare.
Adăugați câte găluște se vor potrivi într-un singur strat și gătiți conform instrucțiunilor de pe ambalaj. (Găluștele congelate pe care le-am folosit au durat aproximativ 4 minute.) Repetați Pasul, dacă este necesar, până când toate găluștele sunt fierte.
Între timp, încălziți uleiul de canola într-o tigaie antiaderentă de 12 inci peste mediu-înalt. Când uleiul strălucește, adăugați ciuperci feliate și un vârf de sare. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ciupercile isi elibereaza apa si incep sa se rumeneasca, aproximativ 4 minute. Pune deoparte.
Încălziți stocul într-o cratiță medie la foc mediu până când începeți să fierbeți. Opriți căldura.
Scoateți patru boluri mari. În fiecare castron adăugați 1 lingură de lăstari de bambus conservați, 1 lingură de verdeață de scallion feliată, 1 linguriță de sos de soia, 1/8 linguriță de piper negru, 1/2 linguriță de piper Sichuan măcinat și 3/4 cană de pui. Gustați și, dacă este necesar, condimentați cu sare suplimentară.
Adăugați 6 găluște în fiecare castron și un sfert din ciuperci.