Găină Cornish glazurată cu mahon
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten și דל פחמימות,e la colecția dvs., găina de Cornish glazurată cu mahon ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 688 de calorii, 51 g de proteine și 46 g de grăsimi. Această rețetă servește 2. Pentru 2,8 USD per porție, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită muștar dijon, oțet balsamic, rădăcină de ghimbir și găină din Cornish. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca fel principal accesibil. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 45%, care este solid. Rețete similare sunt Glazed Cornish Hen with Rice Pilaf, Cornish Hen și Cornish Hen Under a Brick.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450°.
Puneți găina într-o tigaie unsă puțin adânc, cu pielea în sus.
Combinați untul, ghimbirul și coaja de portocală; frecați sub piele.
Într-un castron mic, amestecați conservele, oțetul, sosul de soia și muștarul. Rezervați jumătate din amestec pentru ungere. Se pune amestecul rămas peste găină; se presara cu sare si piper.
Turnați 1/2 cană bulion de pui în tigaie.
Se prăjește 20-25 de minute sau până când un termometru introdus în coapsă arată 180°, adăugând bulion în tigaie după cum este necesar și ungând cu glazura rămasă la jumătatea gătitului.
Se serveste cu sucuri de tigaie.