Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten și דל פחמימות,e la colecția dvs., găina de Cornish glazurată cu mahon ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 688 de calorii, 51 g de proteine și 46 g de grăsimi. Această rețetă servește 2. Pentru 2,8 USD per porție, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită muștar dijon, oțet balsamic, rădăcină de ghimbir și găină din Cornish. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca fel principal accesibil. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 45%, care este solid. Rețete similare sunt Glazed Cornish Hen with Rice Pilaf, Cornish Hen și Cornish Hen Under a Brick.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 450°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Puneți găina într-o tigaie unsă puțin adânc, cu pielea în sus.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
3
Combinați untul, ghimbirul și coaja de portocală; frecați sub piele.
Într-un castron mic, amestecați conservele, oțetul, sosul de soia și muștarul. Rezervați jumătate din amestec pentru ungere. Se pune amestecul rămas peste găină; se presara cu sare si piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Turnați 1/2 cană bulion de pui în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Se prăjește 20-25 de minute sau până când un termometru introdus în coapsă arată 180°, adăugând bulion în tigaie după cum este necesar și ungând cu glazura rămasă la jumătatea gătitului.