Găini de vânat la grătar cu patru ierburi
Găinile de vânat la grătar cu patru ierburi durează aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 28 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP are 122 calorii, 0g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel cu frunze plate, suc de lămâie, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de mâncare și vin. Funcționează bine ca o garnitură foarte accesibilă pentru Al Patrulea Iulie. Cu o lingură scor de 21%, acest fel de mâncare este destul de rău. Găini De Vânat La Grătar, Găini De Vânat La Grătar, și Găini De Vânat Din Cornish Cu Ierburi La Grătar sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Aprindeți un grătar cu cărbune. Într-un castron mic, combinați uleiul de măsline, sucul de lămâie, pătrunjelul, cimbru, maghiran și rozmarin. Aplatizați găinile și condimentați-le peste tot cu sare și piper.
Întindeți-le pe un platou, turnați amestecul de plante și întoarceți-le pentru a acoperi bine.
Grătați găinile la foc mediu-fierbinte, cu pieptul în jos, timp de aproximativ 10 minute sau până când sunt ușor carbonizate. Întoarceți găinile și grătiți-le timp de aproximativ 15 minute mai mult sau până când un termometru citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă a coapsei înregistrează 16
Transferați găinile pe o tăietură și lăsați să se odihnească timp de 10 minute, apoi tăiați-le în jumătate, separând sânii de picioare. Aranjați pe un platou și serviți.