Găini de vânat la grătar cu patru ierburi

Găini de vânat la grătar cu patru ierburi
Găinile de vânat la grătar cu patru ierburi durează aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 28 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP are 122 calorii, 0g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel cu frunze plate, suc de lămâie, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de mâncare și vin. Funcționează bine ca o garnitură foarte accesibilă pentru Al Patrulea Iulie. Cu o lingură scor de 21%, acest fel de mâncare este destul de rău. Găini De Vânat La Grătar, Găini De Vânat La Grătar, și Găini De Vânat Din Cornish Cu Ierburi La Grătar sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Aprindeți un grătar cu cărbune. Într-un castron mic, combinați uleiul de măsline, sucul de lămâie, pătrunjelul, cimbru, maghiran și rozmarin. Aplatizați găinile și condimentați-le peste tot cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
MaghiranMaghiran
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Întindeți-le pe un platou, turnați amestecul de plante și întoarceți-le pentru a acoperi bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
3
Grătați găinile la foc mediu-fierbinte, cu pieptul în jos, timp de aproximativ 10 minute sau până când sunt ușor carbonizate. Întoarceți găinile și grătiți-le timp de aproximativ 15 minute mai mult sau până când un termometru citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă a coapsei înregistrează 16
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Transferați găinile pe o tăietură și lăsați să se odihnească timp de 10 minute, apoi tăiați-le în jumătate, separând sânii de picioare. Aranjați pe un platou și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate2
Revista