Găini De Vânat La Grătar
Găinile de vânat la grătar necesită aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 1209 calorii, 98G de proteine, și 85g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 4,81 USD pe porție. Această rețetă de la Taste of Home are 3 fani. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Un amestec de ulei de măsline, căței de usturoi, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Găini De Vânat La Grătar, Găini De Vânat Cornish Cu Ierburi La Grătar, și Găini De Vânat Mediteraneene La Grătar.
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați sucul de lămâie, uleiul, usturoiul, chimenul, scorțișoara, sarea și piperul; adăugați găinile. Sigilați punga și întoarceți-vă la strat. Acoperiți și refrigerați câteva ore sau peste noapte, rotind o dată.
Scurgeți și aruncați marinada. Găini la grătar, acoperite, la foc mediu timp de 20-25 de minute sau până când un termometru pentru carne citește 180 de euro, rotind ocazional.