Găini Cornish la grătar cu sos de roșii-portocale

Găini Cornish la grătar cu sos de roșii-portocale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați găinile Cornish la grătar cu sos de roșii-portocale. Această rețetă servește 8 și costă 2,64 USD pe porție. O porție conține 908 calorii, 60g de proteine, și 65g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, găini Cornish rock, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și דל פחמימות, dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 65%. Rețete similare sunt Găini din Cornish cu ierburi cu sos de afine-portocale, Găini de vânat Cornish prăjite cu sos portocaliu-Teriyaki, și Găini de vânat Cornish prăjite cu bere cu sos de Chili portocaliu.

Instrucțiuni

1
Periați grătarul cu ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă. Cu foarfece de bucătărie, tăiați fiecare găină în jumătate de-a lungul coloanei vertebrale de la coadă la gât.
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Ungeți jumătățile de găină cu ulei cu aromă de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Se presară sare și piper. Introduceți termometrul pentru carne de grătar, astfel încât vârful să fie în cea mai groasă parte a mușchiului coapsei și să nu atingă osul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
5
Așezați jumătățile de găină, cu pielea în jos, pe grătar. Acoperiți și grătiți la foc mediu 30 până la 40 de minute, perindând ocazional cu ulei cu aromă de busuioc și rotind o dată, până când sucul de găini este limpede atunci când bucățile cele mai groase sunt tăiate până la os (cel puțin 165 buc.f).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Lăsați să stea acoperit slab cu aproximativ 15 minute înainte de servire.
7
În timp ce găinile sunt la grătar, faceți sos. Într-o cratiță de 1 litru, încălziți toate ingredientele sosului, cu excepția busuiocului, până la fierbere; reduceți căldura. Fierbeti neacoperit aproximativ 25 de minute sau până când sosul se îngroașă ușor. Se amestecă busuiocul. Simmer 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Se servește cald cu găini.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate23
Revista