Gâscă prăjită cu umplutură de usturoi

Gâscă prăjită cu umplutură de usturoi
Gâscă prăjită cu umplutură savuroasă de usturoi este un fel principal care servește 12. O porție conține 1635 de calorii, 70 g de proteine și 149 g de grăsime. Pentru 6,29 USD per porție, această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ceapă, căței de usturoi, piper și alte câteva ingrediente, le puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 55 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun de Ziua Recunoștinței. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 73%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Gâscă prăjită cu umplutură de prune cu brandied și sos de vin roșu, gâscă friptă cu umplutură și gâscă cu umplutură de prune și mere.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425°.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Tăiați lămâia în jumătate. Frecati interiorul si exteriorul gastei cu partile taiate de lamaie; aruncați lămâia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
3
Se presara in interior si exterior cu sare si piper. Înțepați bine pielea. Cu degetele, slăbiți cu grijă pielea din pieptul de gâscă; asezati fasii de bacon sub piele. Pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Gâscă întreagăGâscă întreagă
4
Pentru umplutură, într-o tigaie mare, căleți ceapa și țelina în unt până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
5
Adăugați usturoiul; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
6
Transferați într-un castron mare; se amestecă cuburi de umplutură, salvie, sare, piper și ierburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
7
Adăugați 1 cană bulion și înlocuitor de ouă; arunca usor. Umpleți lejer corpul gâștei și cavitățile gâtului; legați tobe împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înlocuitor De Ouăînlocuitor De Ouă
Copane De PuiCopane De Pui
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Gâscă întreagăGâscă întreagă
8
Puneți restul de umplutură într-o bucată de 2 litri unsă. vas de copt; stropiți cu bulionul rămas. Acoperiți și dați la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
9
Scoateți din frigider cu 30 de minute înainte de coacere.
10
Puneți pieptul de gâscă cu partea în sus pe un grătar într-o tigaie de friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
11
Se coace, neacoperit, 30 de minute. Reduceți căldura la 350°
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
12
Coaceți, descoperit, 2-3/4 până la 3 ore sau până când un termometru arată 180° pentru gâscă și 165° pentru umplutură, înțepând pielea ocazional. (Acoperiți ușor cu folie dacă gâsca se rumenește prea repede.) Dacă este necesar, scurgeți grăsimea din tigaie pe măsură ce se acumulează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Gâscă întreagăGâscă întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
13
Coaceți umplutura suplimentară, acoperită, timp de 25-30 de minute. Descoperi; Coaceți încă 10 minute sau până se rumenesc. Acoperiți gâsca cu folie și lăsați-o să stea 20 de minute înainte de a îndepărta umplutura și de a sculpta gâsca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Gâscă întreagăGâscă întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 55 m.
Porții12
Scor De Sănătate46
Revista