Gâscă la grătar cu umplutură de Prune și sos
Gâscă la grătar cu umplutură de Prune și sos ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție conține 2247 calorii, 91G de proteine, și 199g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 8,59 USD pe porție. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână sare, scorțișoară măcinată, gâscă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi prunele, puteți urma acest fel principal cu Mere coapte cu prune, scorțișoară și ghimbir ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Gâscă prăjită cu umplutură de prune Brandied și sos de vin roșu, Gâscă cu umplutură de Prune de mere, și Gâscă prăjită cu umplutură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați excesul de grăsime.
Se presară cu sare și maghiran în interior și în exterior. Înțepați pielea peste tot cu furculița.
Așezați gâsca, cu pieptul în sus, într-o tigaie.
Așezați tigaia în centrul grătarului de gătit.
Adăugați 2 căni de apă în tigaia de prăjire.
Grătar 2 1/2 până la 3 ore sau până când este fraged și temperatura (măsurată intern) atinge 180 de grade F. Pentru gâscă crocantă, creșteți temperatura grătarului la mare pentru ultimele 15 până la 30 de minute.
Scoateți gâsca de pe grătar. Rezervați grăsime pentru sos.
Lăsați gâsca să stea timp de 15 până la 20 de minute înainte de sculptură.
Puneți prunele și 1/4 cană de vin alb într-un castron mare. Înmuiați timp de 5 minute.
Adăugați mere, pâine de secară rasă, stafide, suc de lămâie, zahăr, sare și scorțișoară.
Așezați într-o tigaie din folie cu ecartament greu de 8x4x2 inch. Acoperiți cu folie grea și grătați indirect la foc mediu timp de aproximativ 40 de minute. Pentru umplutura mai clare, gratar descoperit.
Pentru a face sos: într-o cratiță, amestecați restul de 3/4 cană de vin, 1/2 cană de apă, 3 linguri de grăsime de gâscă rezervată și 3 linguri de umplutură. Apăsați umplutura pentru a se dizolva și utilizați ca îngroșare pentru sos. Aduceți amestecul la fiert; se fierbe timp de 5 minute, amestecând constant. Se strecoară sosul și se condimentează cu sare.