Gâscă la grătar cu umplutură de Prune și sos ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție conține 2247 calorii, 91G de proteine, și 199g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 8,59 USD pe porție. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână sare, scorțișoară măcinată, gâscă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi prunele, puteți urma acest fel principal cu Mere coapte cu prune, scorțișoară și ghimbir ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Gâscă prăjită cu umplutură de prune Brandied și sos de vin roșu, Gâscă cu umplutură de Prune de mere, și Gâscă prăjită cu umplutură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Clătiți gâsca și uscați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagă
2
Îndepărtați excesul de grăsime.
3
Se presară cu sare și maghiran în interior și în exterior. Înțepați pielea peste tot cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maghiran
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Așezați gâsca, cu pieptul în sus, într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
5
Așezați tigaia în centrul grătarului de gătit.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați 2 căni de apă în tigaia de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
7
Grătar 2 1/2 până la 3 ore sau până când este fraged și temperatura (măsurată intern) atinge 180 de grade F. Pentru gâscă crocantă, creșteți temperatura grătarului la mare pentru ultimele 15 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
8
Scoateți gâsca de pe grătar. Rezervați grăsime pentru sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagă
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
9
Lăsați gâsca să stea timp de 15 până la 20 de minute înainte de sculptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagă
1
Puneți prunele și 1/4 cană de vin alb într-un castron mare. Înmuiați timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)
Prune Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați mere, pâine de secară rasă, stafide, suc de lămâie, zahăr, sare și scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
Pâine De Secară
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Se amestecă bine.
4
Așezați într-o tigaie din folie cu ecartament greu de 8x4x2 inch. Acoperiți cu folie grea și grătați indirect la foc mediu timp de aproximativ 40 de minute. Pentru umplutura mai clare, gratar descoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
5
Pentru a face sos: într-o cratiță, amestecați restul de 3/4 cană de vin, 1/2 cană de apă, 3 linguri de grăsime de gâscă rezervată și 3 linguri de umplutură. Apăsați umplutura pentru a se dizolva și utilizați ca îngroșare pentru sos. Aduceți amestecul la fiert; se fierbe timp de 5 minute, amestecând constant. Se strecoară sosul și se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Gâscă
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă