Gâscă la grătar cu umplutură de Prune și sos

Gâscă la grătar cu umplutură de Prune și sos
Gâscă la grătar cu umplutură de Prune și sos ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție conține 2247 calorii, 91G de proteine, și 199g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 8,59 USD pe porție. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână sare, scorțișoară măcinată, gâscă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi prunele, puteți urma acest fel principal cu Mere coapte cu prune, scorțișoară și ghimbir ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Gâscă prăjită cu umplutură de prune Brandied și sos de vin roșu, Gâscă cu umplutură de Prune de mere, și Gâscă prăjită cu umplutură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți gâsca și uscați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
2
Îndepărtați excesul de grăsime.
3
Se presară cu sare și maghiran în interior și în exterior. Înțepați pielea peste tot cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaghiranMaghiran
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Așezați gâsca, cu pieptul în sus, într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
5
Așezați tigaia în centrul grătarului de gătit.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați 2 căni de apă în tigaia de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
7
Grătar 2 1/2 până la 3 ore sau până când este fraged și temperatura (măsurată intern) atinge 180 de grade F. Pentru gâscă crocantă, creșteți temperatura grătarului la mare pentru ultimele 15 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Scoateți gâsca de pe grătar. Rezervați grăsime pentru sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
9
Lăsați gâsca să stea timp de 15 până la 20 de minute înainte de sculptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
1
Puneți prunele și 1/4 cană de vin alb într-un castron mare. Înmuiați timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Prune UscatePrune Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Adăugați mere, pâine de secară rasă, stafide, suc de lămâie, zahăr, sare și scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Pâine De SecarăPâine De Secară
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Se amestecă bine.
4
Așezați într-o tigaie din folie cu ecartament greu de 8x4x2 inch. Acoperiți cu folie grea și grătați indirect la foc mediu timp de aproximativ 40 de minute. Pentru umplutura mai clare, gratar descoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Pentru a face sos: într-o cratiță, amestecați restul de 3/4 cană de vin, 1/2 cană de apă, 3 linguri de grăsime de gâscă rezervată și 3 linguri de umplutură. Apăsați umplutura pentru a se dizolva și utilizați ca îngroșare pentru sos. Aduceți amestecul la fiert; se fierbe timp de 5 minute, amestecând constant. Se strecoară sosul și se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De GâscăGrăsime De Gâscă
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate53
Revista