Gâsca cu umplutură de Prune de mere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. O porție conține 1985 calorii, 79G de proteine, și 158g de grăsime. Pentru $ 7.25 pe portie, această rețetă acoperă 52% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 20 de minute. Dacă aveți suc de mere, unt, frunze de dafin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Gâscă prăjită cu umplutură de prune Brandied și sos de vin roșu, Gâscă prăjită cu umplutură de mere, și Gâscă prăjită cu umplutură de mere.
Instrucțiuni
1
Se presară în interiorul gâscă cu sare. Înțepați bine pielea; deoparte. Într-o tigaie, sotati telina, ceapa si usturoiul in unt; se transferă într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativ
1 Portocala, Coaja
Gâscă întreagă
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Adăugați următoarele 10 ingrediente.
3
Adăugați pesmet până când umplutura are consistența dorită. Umpleți gâsca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Gâscă întreagă
4
Așezați cu pieptul în sus pe un suport într-o tigaie mare de prăjire superficială.
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
5
Coaceți, neacoperit, la 350 timp de 3 până la 3-1 / 2 ore sau până când termometrul citește 18
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
1
Combinați toate ingredientele într-o cratiță. Gatiti si amestecati pana la bule; gatiti si amestecati inca 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Periați gâsca în ultimele 20 de minute de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagă
3
Îndepărtați toate umpluturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)