Gâscă cu umplutură de Prune de mere

Gâscă cu umplutură de Prune de mere
Gâsca cu umplutură de Prune de mere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. O porție conține 1985 calorii, 79G de proteine, și 158g de grăsime. Pentru $ 7.25 pe portie, această rețetă acoperă 52% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 20 de minute. Dacă aveți suc de mere, unt, frunze de dafin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Gâscă prăjită cu umplutură de prune Brandied și sos de vin roșu, Gâscă prăjită cu umplutură de mere, și Gâscă prăjită cu umplutură de mere.

Instrucțiuni

1
Se presară în interiorul gâscă cu sare. Înțepați bine pielea; deoparte. Într-o tigaie, sotati telina, ceapa si usturoiul in unt; se transferă într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Gâscă întreagăGâscă întreagă
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Adăugați următoarele 10 ingrediente.
3
Adăugați pesmet până când umplutura are consistența dorită. Umpleți gâsca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Gâscă întreagăGâscă întreagă
4
Așezați cu pieptul în sus pe un suport într-o tigaie mare de prăjire superficială.
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
5
Coaceți, neacoperit, la 350 timp de 3 până la 3-1 / 2 ore sau până când termometrul citește 18
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
1
Combinați toate ingredientele într-o cratiță. Gatiti si amestecati pana la bule; gatiti si amestecati inca 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Periați gâsca în ultimele 20 de minute de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
3
Îndepărtați toate umpluturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)

Ingrediente

2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriBall® sau Kerr® Pint cu capace și benziBall® sau Kerr® Pint cu capace și benzi1Ceapa galbena medie, tocatamere decojite tocatemere decojite tocate1frunze de dafin, sfărâmatefrunze de dafin, sfărâmate7106 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiripesmet grosierpesmet grosier1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)sifon crema dieteticasifon crema dietetica3(iarnă)2 masline umplute cu piment2 masline umplute cu piment4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirițelină tocatățelină tocată1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri3 linguri muraturi de marar tocate marunt3 linguri muraturi de marar tocate marunt2(iarnă)amidon de porumbamidon de porumb4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriprune uscate fără sâmburi, tocateprune uscate fără sâmburi, tocate1ou, ușor bătutou, ușor bătut796 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiripătrunjel proaspăt tocatpătrunjel proaspăt tocat1cățel de usturoi, tocatcățel de usturoi, tocat0(poate fi sau trece)brânză procesată cu conținut scăzut de grăsimi (Velveeta), feliatăbrânză procesată cu conținut scăzut de grăsimi (Velveeta), feliată5kggâscă domesticăgâscă domestică0(poate fi sau trece)cimbru măcinatcimbru măcinat11 kilogram de dovlecel,muștar preparatmuștar preparat2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriceapa tocataceapa tocata2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1/2 cană fructe tartinabile 100% afine1/2 cană fructe tartinabile 100% afine0(poate fi sau trece)8 (U-12) creveți8 (U-12) creveți1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)frecat salviefrecat salvie1(poate fi sau trece)1-uncie muguri de bambus, tăiați în sferturi1-uncie muguri de bambus, tăiați în sferturi10Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSareSare1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)6 chifle cu susan, împărțite6 chifle cu susan, împărțite
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate53
Revista