Gyros Tilapia Fript

Gyros Tilapia Fript
Tilapia Gyros fript este un pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 532 calorii. Pentru $ 4.62 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați avocado, iaurt grecesc, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare sunt Tilapia Gyros, Tilapia Parmezan Fript, și Tilapia Friptă Cu Parmezan.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
2
Pentru a pregăti peștele, periați peștele cu ulei; se presară cu 1/2 linguriță piper și 1/4 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
PeștePește
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Așezați peștele pe o tigaie de pui acoperită cu spray de gătit. Se fierbe 6 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau cu gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
4
Pentru a pregăti tzatziki, combinați iaurtul și următoarele 5 ingrediente (prin usturoi) într-un robot de bucătărie sau blender; pulsează până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TzatzikiTzatziki
UsturoiUsturoi
IaurtIaurt
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Întindeți 2 linguri de tzatziki în centrul fiecărei pâini plate. Împărțiți peștele în mod egal între pâini plate. Completați fiecare porție cu 2 linguri de ceapă, 3 felii de avocado, 2 felii de roșii și aproximativ 6 felii de castraveți; pliați în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De AvocadoFelii De Avocado
Felii De RoșiiFelii De Roșii
Pâine PlatăPâine Plată
CastraveteCastravete
TzatzikiTzatziki
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
CeapăCeapă
PeștePește

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate71
Revista