Gyoza cu sos de soia-citrice
Gyoza cu sos de soia-citrice este un fără gluten și fără lactate garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 120 calorii, 9g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $3.52 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de coajă de portocală, piper, sos de soia mai puțin sodic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Taitei Cu Sos De Soia, Sparanghel de susan cu sos Aioli de soia-usturoi, și Kebab de friptură de soia cu miere cu sos de lime de coriandru.
Instrucțiuni
Combinați primele 10 ingrediente într-un robot de bucătărie și procesați până se toacă fin.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați amestecul de ciuperci și spanacul în tigaie; gatiti 10 minute sau pana se evapora lichidul, amestecand frecvent. Se răcește ușor.
Umeziți marginile pielii gyoza cu apă, lucrând cu 1 piele gyoza la un moment dat (acoperiți pielea rămasă pentru a preveni uscarea). Puneți aproximativ 1 lingură de amestec de spanac în centrul cercului. Îndoiți în jumătate, ciupind marginile împreună pentru a sigila.
Așezați gălușca, cu cusătura în sus, pe o foaie de copt (acoperiți ușor cu un prosop pentru a preveni uscarea). Repetați procedura cu ambalajele rămase și umplutura.
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați jumătate de găluște în tigaie; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste usor.
Scoateți din tigaie; păstrați cald. Repetați procedura cu restul de 1 linguriță de ulei și găluștele rămase.
Adăugați 1/4 cană bulion, 1/3 cană suc, 1 lingură sos de soia și oțet la tigaie; aduceți la fierbere.
Așezați sosul de scufundare într-un castron mic.
Adăugați restul de 1/4 cană de bulion în tigaie; aduceți la fierbere.
Adăugați găluște; acoperiți și gătiți 2 minute sau până se înmoaie.
Se servește cu sos de scufundare; se acoperă cu arpagic, dacă se dorește.