Gustați salata de pui Jerk Islands

Gust Insulele Jerk salata de pui este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. Pentru $2.47 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 209 calorii, 26g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei din America Centrală. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați salată ruptă, unt de gătit, walkerswood și condiment picant Jamaican jerk și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul de vin alb, puteți urma acest fel principal cu Tort De Catifea Roșie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Gustați și spuneți joi-salată de salată de pui Hawaiană, Salată De Friptură Din Insulele Grecești, și Salată Spice Islands cu pansament Sambal.
Vin recomandat: Gewurztraminer, Pinot Gris, Riesling
Caraibe funcționează foarte bine cu Gewurztraminer, Pinot Gris și Riesling. Veți dori să optați pentru vinuri cu puțină dulceață atunci când aveți de-a face cu mâncăruri picante din Caraibe. Serviți aceste vinuri răcite, astfel încât să fie și mai răcoritoare. Domaines Schlumberger Les Princes Abbes Gewurztraminer cu un rating de 4, 1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![Domaines Schlumberger Les Princes Abbes Gewurztraminer]()
Domaines Schlumberger Les Princes Abbes Gewurztraminer
Probabil cel mai faimos vin Alsaciei, Traminer a venit la noi din nordul Italiei și datează din secolul al 16-lea. Gewurztraminer (literalmente Traminer picant sau mosc) este o selecție a celor mai parfumate Traminere și a devenit cunoscut sub numele de Gewurztraminer spre 1950. Galben deschis cu reflexii clare. Vinul are o calitate tinerească. Nasul este expresiv și dezvăluie o dominantă florală de trandafir, bujor. Ușor confiate, se percepe fructul exotic, litchi și după aerare, se descoperă note de ghimbir și un indiciu de mentol. Nasul prezintă o tipicitate frumoasă, fără extravaganță, dar cu precizie. Debutul în gură este amplu și moale, viguros; evoluează pe un mediu cu o promptitudine răcoritoare. Aceleași arome de fructe exotice, ghimbir și floral de trandafir percepute în nas se găsesc, cu o ușoară atingere de amărăciune pe finisaj. Asociați-vă cu bucătăria condimentată și aromată, cum ar fi bucătăria asiatică/fusion, ceviches Peruvian și alimente atât cu condimente, cât și cu elemente de fructe.