Gustare Cremoasă Cu Aluat

Gustare Cremoasă Cu Aluat
Gustarea cremoasă cu aluat ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care o căutați. Această rețetă servește 28. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 127 calorii. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați șuncă, brânză Cheddar ascuțită, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Mărturisirea # 52: aluatul este cel mai dur rival al meu ... pâine artizanală cu un Starter de aluat, Clatite cu aluat de afine / cu starter de aluat, și Starter cu aluat și pâine de secară cu aluat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, combinați smântâna, crema de brânză, ceapa și sosul Worcestershire; gatiti si amestecati la foc mic pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
SmântânăSmântână
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați brânză și șuncă; gătiți și amestecați până când brânza este topită și șunca este încălzită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
șuncășuncă
3
Tăiați partea superioară a pâinii; scobiți cu grijă partea de sus și de jos, lăsând un 1/2-in. shell.
4
Tăiați pâinea în cuburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
5
Se toarnă dip în coajă; se presara cu patrunjel, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
6
Se servește cu cuburi de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De PâineCuburi De Pâine

Echipamente

DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții28
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista