Gust De Struguri
Gustul strugurilor este un fără gluten și vegan rețetă cu 5 porții. Această garnitură are 881 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână zahăr, struguri concord, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Gust de afine-struguri, Gust De Roșii De Struguri, și Afine și gust de struguri roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați și scurgeți strugurii; îndepărtați tulpinile. Plonjați strugurii în apă clocotită rapid; fierbe 2 minute.
Scurgeți bine și alunecați piei de struguri, rezervând piei și pulpă.
Puneți pulpa într-o oală din oțel inoxidabil; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, 20 de minute.
Se ia de pe foc. Procesați pulpa printr-o moară alimentară; aruncați semințele.
Combinați zahărul, oțetul, scorțișoara și cuișoarele în cuptorul olandez; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu; adăugați coji și pulpă rezervate. Se fierbe la foc mic, amestecând ocazional, 1 oră și 45 de minute sau până se înmoaie.
Bucurați-vă rapid în borcane sterilizate fierbinți, lăsând spațiu pentru cap de 1/2 inch. Acoperiți imediat cu capace metalice și înșurubați benzile strânse. Procesul savura în baie de apă clocotită 15 minute.