Gust De Roșii Verzi Murate

Gust De Roșii Verzi Murate
Murat gust de tomate verde ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 36 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 128. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de semințe de țelină, zahăr, ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Fasole verde cu gust de ceapă murată, Fasole verde cu gust de ceapă murată, și Gust De Roșii Verzi.

Instrucțiuni

1
Tăiați roșiile, ceapa și ardeii în pene. Într-un robot de bucătărie, acoperiți și procesați legumele în loturi până se toacă mărunt. Se amestecă sarea. Împărțiți amestecul între două strecurătoare și așezați fiecare peste un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Lăsați să stea 3 ore.
3
Aruncați lichidul din boluri.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Așezați legumele într-o oală; amestecați oțetul, zahărul, semințele de țelină și semințele de muștar. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 30-35 de minute sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Semințe De țelinăSemințe De țelină
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Puneți cu grijă amestecul fierbinte în borcane fierbinți, lăsând 1/2-in. headspace.
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
6
Îndepărtați bulele de aer; ștergeți jantele și reglați capacele. Procesați timp de 15 minute într-o conservă cu apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții100
Scor De Sănătate2
Revista