Porumb și orz gust ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 40. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 39 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți roșii, piper, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Savurați vara: gust de porumb dulce și picant, Flanuri de porumb dulce cu gust de roșii-porumb, și Caserola de orz și porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță, combinați apa, orzul și 1/2 linguriță sare; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orz
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Adăugați porumb; se fierbe timp de 10-15 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
3
Între timp, într-un borcan cu capac etanș, combinați uleiul, oțetul, busuiocul, piperul și sarea rămasă; se agită bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Zahăr Roșu Grosier
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
4
Se toarnă peste amestecul cald de orz și se aruncă pentru a acoperi. Se răcește timp de 30 de minute. Îndoiți ușor roșiile, ardeiul verde și ceapa. Se răcește 2-3 ore.