Gust De Porumb Carbonizat
Gustul de porumb carbonizat ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 73 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ulei de canolan, la 1 chipotle chile, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Somon La Grătar Cu Gust De Porumb Carbonizat, Nachos de filet de porc cu sos Mornay, gust de Avocado-porumb, Jalapeno carbonizat și brânză de capră, și Gust de ceapă roșie cu castraveți și carbonizați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Acoperiți ușor porumbul cu spray de gătit.
Așezați porumbul pe grătar; grătar 20 de minute, întorcându-se ocazional. Se răcește complet.
Tăiați sâmburii din spice de porumb; așezați într-un castron mediu. Aruncați știuleții.
Adăugați ardei gras, roșii, ceapă și chipotle chile în castron; aruncați bine.
Combinați sucul și ingredientele rămase într-un castron mic, amestecând cu un tel.
Stropiți amestecul de suc peste amestecul de porumb; aruncați bine. Acoperiți și răciți cel puțin 30 de minute.