Gust De Porumb-Avocado
Gustul de porumb-Avocado ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 223 calorii, 3G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sare, cayenne, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Somon la grătar cu porumb, roșii și avocado, Somon Cu Porumb Dulce, Roșii Și Avocado Savurează, și Biscuiți de Crab cu avocado, roșii și porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați împreună 1/4 cană suc de lămâie, 1 lingură oțet de vin roșu, 1 lingură ulei de măsline, 1 1/2 linguriță sare, 1/2 linguriță piper, 1/4 linguriță chimen măcinat și 1/8 linguriță cayenne.
Îndepărtați cojile și mătasea din 2 urechi de porumb.
Tăiați miezurile de pe știuleți (aproximativ 2 căni) și adăugați-le în castron. Clătiți, tulpina, semințele și tăiați 1 ardei gras roșu (8 oz.).
Adăugați ardeiul gras, 1/2 cană de ceapă roșie tăiată cubulețe și 1/4 cană de coriandru tocat în castron; se amestecă în pansament. Curățați, lăsați și tocați 3 avocado coapte ferm (1 1/2 lb. total).
Adăugați în castron și amestecați ușor, având grijă să nu zdrobiți prea mult avocado.