Gust De Porumb
Gustul de porumb este un fără gluten și vegan farfurie. Această rețetă face 3 porții cu 135 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ceapă, ardei gras, oțet și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Savurați vara: gust dulce și picant de porumb, Flans de porumb dulce cu gust de roșii-porumb, și Gust De Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați 1 1/2 căni de porumb fiert într-o cratiță mare cu 1/4 cană ardei gras roșu tăiat cubulețe, 1/4 cană ardei gras verde tăiat cubulețe, 1 ceapă albă mică feliată subțire, 1 cățel de usturoi tocat, 1/4 cană oțet alb, 1/2 linguriță semințe de țelină, 1/2 linguriță semințe de muștar, 2 linguri zahăr și 1/2 linguriță sare. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare (tigaia va conține doar o cantitate mică de lichid), apoi se reduce focul la minim și se fierbe 5 minute.
Lăsați gustul să se răcească cu aproximativ 1 oră înainte de servire.
Serviți ca condiment cu hot dog și hamburgeri, sau cu friptură la grătar sau pui. (Gustul poate fi păstrat într-un recipient etanș la frigider timp de până la 4 săptămâni.)