Gust de piersică și ceapă roșie cu cotlet de porc la grătar

Gust de piersică și ceapă roșie cu cotlet de porc la grătar
Peach și roșu-ceapa savura cu cotlete de porc la gratar ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție conține 406 calorii, 45g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,91 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, ceapă, miere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Această rețetă este plăcută de 15 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Cotlete de porc la grătar cu roșii Peach Relish, Cotlete de porc cu coaste la grătar, cu gust dulce și acidulat de piersici, și Cotlete de porc cu coaste la grătar, cu gust dulce și acidulat de piersici.
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Revista