Gust De Măsline-Busuioc

Gust De Măsline-Busuioc
Olive-Basil savura ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 20 și costă 15 cenți pe porție. O porție conține 33 calorii, 0g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți măsline, ceapă, măsline kalamatan și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Gust De Măsline, Gust De Măsline, și Gust De Măsline Verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună primele 8 ingrediente într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Bateți împreună uleiul de măsline, zahărul și oțetul până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Se toarnă peste amestecul de roșii în castron și se aruncă pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei 1 oră. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Revista