Olive-Basil savura ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 20 și costă 15 cenți pe porție. O porție conține 33 calorii, 0g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți măsline, ceapă, măsline kalamatan și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Gust De Măsline, Gust De Măsline, și Gust De Măsline Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună primele 8 ingrediente într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Bateți împreună uleiul de măsline, zahărul și oțetul până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Lemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Se toarnă peste amestecul de roșii în castron și se aruncă pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei 1 oră. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch