Gust De Ceapă Bătută

Gust De Ceapă Bătută
Gustul de ceapă bătută ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 64 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 56 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați mentă, ceapă, pimiento și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gust De Afine Bătute, Mumbai cartofi împachetări cu iaurt bătute savura, și Salată de afine citrice cu gust de migdale și zahăr bătut pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti primele 4 ingrediente intr-un cuptor olandez la foc mic, amestecand ocazional, pana se dizolva zaharul. Creșteți căldura la mediu și gătiți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Se toarnă amestecul printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă într-un castron, aruncând crenguțele de mentă. Întoarceți amestecul de oțet în cuptorul olandez și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați inele de ceapă; aduceți la fierbere și fierbeți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Scoateți amestecul de ceapă de pe foc și amestecați în pimiento tăiat cubulețe. Se răcește 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pimiento CubuletePimiento Cubulete
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Se Amestecă 2 Linguri. menta tocată în amestec de ceapă; acoperiți și răciți cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista