Gust De Ardei Iute
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Gustul de ardei iute ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 71 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 186 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați oțet de cidru, ardei, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Bas cu dungi sălbatice aburite cu piper galben Romesco, piper roșu-gust de măsline negre și pătrunjel-ulei de usturoi, Gust De Ardei Roșu, și Gust De Ardei Roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ardeii și ceapa în vasul de lucru al unui robot de bucătărie prevăzut cu lamă de oțel. Pulsați până când ardeii și ceapa sunt tocate mărunt.
Transferați amestecul de ardei într-un set de strecurătoare cu plasă fină în interiorul unui castron. Se amestecă sare și se lasă să stea 2-3 ore. Clătiți sub apă rece și strecurați, împingând legumele pe partea laterală a strecurătorului folosind o spatulă de cauciuc pentru a îndepărta cât mai multă apă posibil.
Într-o cratiță medie, aduceți oțetul și zahărul la fierbere la foc mediu, amestecând pentru a se dizolva în zahăr.
Se adaugă amestecul de piper, se reduce focul la mediu-mic și se fierbe timp de 10 minute, amestecând ocazional.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Transferați gustul într-un recipient etanș și păstrați-l la frigider până la o lună.