Gumbo de pui-Andouille cu cartofi prăjiți

Gumbo de pui-Andouille cu cartofi prăjiți
Rețeta Gumbo de pui-Andouille cu cartofi prăjiți este gata în aproximativ 3 ore și 10 minute și este cu siguranță un excelent fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare Creolă. Această rețetă face 45 de porții cu 92 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, ulei de arahide, țelină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această supă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Andouille și Gumbo de dovlecei prăjiți, Gumbo de pui și Andouille, și Gumbo De Pui Și Andouille pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti carnatii intr-o tigaie mare la foc mediu, amestecand des, 7 minute sau pana se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Scoateți cârnații; se scurge și se usucă cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
3
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez din oțel inoxidabil la foc mediu; bateți treptat făina și gătiți, amestecând constant, 18 până la 20 de minute sau până când făina are culoarea caramelului. (Nu ardeți amestecul.) Reduceți căldura la minim și gătiți, amestecând constant, până când amestecul este de culoarea ciocolatei cu lapte și textura este netedă (aproximativ 2 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata Cu LapteCiocolata Cu Lapte
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Cuptor OlandezCuptor Olandez
4
Creșteți căldura la mediu. Se amestecă ceapa, următoarele 4 ingrediente și, dacă se dorește, ardeiul roșu măcinat. Gatiti, amestecand constant, 3 minute. Se amestecă treptat bulionul de pui; adăugați pui și cârnați. Creșteți căldura la mediu-mare și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți, amestecând ocazional, 1 oră și 30 de minute până la 1 oră și 40 de minute sau până când puiul este gata. Tăiați puiul în bucăți mari folosind 2 furculițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
Supă De PuiSupă De Pui
Pui întregPui întreg
CârnațiCârnați
CeapăCeapă
5
Așezați cartofii prăjiți în boluri de servire. Puneți gumbo peste cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
GumboGumbo
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Serviți imediat cu toppingurile dorite.
7
ÎNCERCAȚI ACEASTĂ RĂSUCIRE!
8
Gumbo de pui și creveți: pregătiți rețeta conform instrucțiunilor prin amestecarea pasului în 1/2 până la 3/4 lb. creveți crudi decojiți și devinați, de dimensiuni medii (3 1/40 număr). Gatiti 5 minute sau doar pana cand crevetii devin roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Pui întregPui întreg
GumboGumbo
9
Se servește cu cartofi prăjiți și toppinguri dorite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții45
Scor De Sănătate4
BucătăriiCajuncreol
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista