Gumbo de Crab și creveți

Gumbo de Crab și creveți
Crab și creveți Gumbo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 523 calorii, 39G de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $6.78 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Această rețetă de la Deep South Dish are 2451 de fani. Dacă aveți la îndemână o combinație, orez, frunze de dafin și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma frunzele de dafin, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Adorabili Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 25 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este super. Rețete similare includ Gumbo De Creveți Și Crab, Crab ' n ' creveți Gumbo, și Gumbo de creveți și Crab.

Instrucțiuni

1
Rețetă: Gumbo de Crab și creveți
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
GumboGumbo
CrabiCrabi
2
Din bucătăria Deep South Dish
3
Timp de pregătire: 40 min / Timp de gătit: 1 oră 45 min |

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții10
Scor De Sănătate36
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista