Gumbo Creol Din New Orleans

Gumbo Creol Din New Orleans
Nevoie de un fel principal fără lactate? Gumbo creol bun din New Orleans ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 20 de porții cu 227 calorii, 24g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $2.83 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, sos de roșii, țelină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza amestecul de condimente, puteți urma acest fel principal cu Pumpkin Pie Spice Cream Scones ca desert. 2081 persoană au încercat și-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați New Orleans" Cel Mai Bun " Gumbo, New Orleans Gumbo, și New Orleans Creveți Creole pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți un roux amestecând făina și 3/4 cană de slănină împreună într-o cratiță mare și grea la foc mediu-mic pentru a forma un amestec neted. Gatiti rouxul, amestecand constant, pana cand devine o culoare maro bogata de mahon. Acest lucru poate dura 20 până la 30 de minute; urmăriți căldura cu atenție și bateți constant sau roux va arde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se ia de pe foc; continuați să bateți până când amestecul nu mai gătește.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Așezați țelina, ceapa, ardeiul gras verde și usturoiul în vasul de lucru al unui robot de bucătărie și pulsați până când legumele sunt tocate foarte fin. Se amestecă legumele în roux și se amestecă în cârnați. Aduceți amestecul la foc mic la foc mediu-mic și gătiți până când legumele sunt fragede, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
5
Aduceți cuburile de apă și Bouillon de vită la fiert într-un cuptor olandez mare sau oală de supă. Se amestecă până se dizolvă cuburile de bulion și se amestecă amestecul de roux în apa clocotită. Reduceți căldura la foc mic și amestecați zahărul, sarea, sosul de ardei iute, condimentul Cajun, frunzele de dafin, cimbru, roșiile înăbușite și sosul de roșii. Se fierbe supa la foc mic timp de 1 oră; se amestecă în 2 lingurițe de pulbere de gumbo file la marcajul de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cub De Bouillon De VităCub De Bouillon De Vită
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate
Roșii RoșiiRoșii Roșii
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Între timp, topiți 2 linguri de picături de slănină într-o tigaie și gătiți okra cu oțet la foc mediu timp de 15 minute; îndepărtați okra cu lingura pliată și amestecați în gumbo-ul care fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
GumboGumbo
BameBame
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Se amestecă carnea de crab, creveții și sosul Worcestershire și se fierbe până se amestecă aromele, încă 45 de minute. Chiar înainte de servire, amestecați încă 2 lingurițe de pulbere de gumbo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
CrabmeatCrabmeat
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
GumboGumbo

Ingrediente

4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.cârnați de andouille, feliațicârnați de andouille, feliați23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1/2 lingurita cimbru proaspat tocat sau cimbru uscat1/2 lingurita cimbru proaspat tocat sau cimbru uscat4grăsime de porc înapoigrăsime de porc înapoi61 conserve de 400 de grame de roșii tăiate cubulețe în suc de roșii500 de grame de carne tocată premium500 de grame de carne tocată premium1Bucăți de caramele Heath BarAmestec de condimente Cajun (cum ar fi Tony Chachere ' s XV), sau după gustAmestec de condimente Cajun (cum ar fi Tony Chachere ' s XV), sau după gust1701 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.1 ceapă dulce mare, tocată grosier1 ceapă dulce mare, tocată grosier4111 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.roșii roșiiroșii roșii2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilțelină tocată grosierțelină tocată grosier2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină universalăfăină universală2cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat1lingura. otet de vin rosuardei gras verde, tocat grosierardei gras verde, tocat grosier2Bucăți de caramele Heath Barpulbere de fișier gumbopulbere de fișier gumbo4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.carne de crab forfetarecarne de crab forfetare5671 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.pachete congelate tăiate okra, decongelatepachete congelate tăiate okra, decongelate1lingura. otet de vin rosuceapă, tocată grosierceapă, tocată grosier23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsos de ardei iute (cum ar fi Tabasco XV), sau dupa gustsos de ardei iute (cum ar fi Tabasco XV), sau dupa gust20creveți și cu venesare dupa gustsare dupa gust1kgcreveți medii nefierte, decojite și deveinedcreveți medii nefierte, decojite și deveined1Bucăți de caramele Heath Barfrunze uscate de cimbrufrunze uscate de cimbru3Ceapa galbena medie, tocatavârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #4vârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #423 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmoțet alb distilatoțet alb distilat12 lingurițe de pudră de usturoizahăr albzahăr alb23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmSos WorcestershireSos Worcestershire

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Albarino, vin de la Rosa și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Un vin ai putea încerca este Cadre Oda La Perle spumante Albarino. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 36 de dolari.
Cadre Oda La Perle spumante Albarino
Cadre Oda La Perle spumante Albarino
Acest vin este exotic și unul de un fel care recompensează simțurile. O explozie de măr verde plin de viață, citrice și condimente de copt sărate. Notele florale de iasomie și ghimbir sunt acolo cu un sentiment de profunzime. Vinul evoluează pe măsură ce efervescenții mențin aromele acestui vin într-o evoluție constantă. Elementul de dozare zero al acestui vin îl face să danseze pe palat de la început până la sfârșit. Este viu cu o serie de citrice, minerale și condimente. În avans, este aproape suprasarcină senzorială, dar când te întorci pe pământ citrice, saramură și fructe de piatră se stabilească cu un element de fructe exotice, care te lasă să stai pe spate și să ia în evoluția sa plină de satisfacții. Acesta este un vin de producție micro, care este sigur de a păstra sensul Într-o stare profundă de intrigi satisfacatoare.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 40 m.
Porții20
Scor De Sănătate10
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista