Gumbo

Gumbo
Nevoie de o curs principal fără lactate? Gumbo ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 311 calorii, 27G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $2.92 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ceapă verde, ceapă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pâinea franceză, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Pâine Franceză ca desert. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Gumbo - Laya " (Gumbo + Jambalaya) tocană, Gumbo verde (gumbo z ' herbes), și Gumbo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cojiți creveții și devein, dacă doriți; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
2
Gătiți uleiul și făina într-un cuptor olandez la foc mediu, amestecând constant roux până când are o culoare caramel închis (aproximativ 12 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoare CaramelCuloare Caramel
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
3
Reduceți focul la minim; se adaugă ceapa și ardeiul gras și se sotează 5 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați bulionul treptat, amestecând până se omogenizează. Se amestecă usturoiul și următoarele 3 ingrediente; acoperiți și fierbeți, amestecând ocazional, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
5
Adăugați creveți și ceapă verde; gatiti, acoperit, 10 minute sau doar pana cand crevetii devin roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
6
Se ia de pe foc și se amestecă pulberea de fișiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulbere De FișierPulbere De Fișier
7
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire; serviți peste orez cu pâine franceză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine FrancezăPâine Franceză
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
8
Pregătire: 30 min., Bucătar: 1 oră., Stand: 10 min.

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Cajun funcționează foarte bine cu Albarino, vin de culoare roșie și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Don Olegario Albarino cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Don Olegario Albarino
Don Olegario Albarino
Don Olegario Albari este o expresie prin excelență a acestui soi elegant, aromat, care prezintă arome și arome strălucitoare de citrice, grapefruit și fructe albe, cu note florale seducătoare subliniate de o aciditate proaspătă, vibrantă. Finisajul este lung și viu, terminând cu o notă clară de coajă de lămâie.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista