Guluptsie (Rulouri De Varză)
Guluptsie (rulouri de varză) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 60 și costă 62 de cenți pe porție. O porție conține 117 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați roșii, sos de roșii, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Caserola cu rulou de varză – rulourile de varză pot dura timp pentru a face, de ce să sacrificăm acea aromă, Caserola De Vită Cu Varză (Rulouri Leneșe De Varză) - Fără Lactate, și Varză Sexy (+morcov Cilantro-Lime și rulouri de primăvară de varză).
Instrucțiuni
Aduceți o cantitate mare de apă la fierbere într-un vas mare la foc mare.
Îndepărtați miezurile din varză cu vârful unui cuțit, lăsând capetele intacte.
Așezați varza în apa clocotită și lăsați-o deoparte să se înmoaie.
Într-o tigaie mare, rumeniți carnea de vită, cârnații și vânatul în loturi la foc mediu-mare.
Scurgeți carnea într-o strecurătoare. Folosind puțin din grăsimea din carne, amestecați ceapa și usturoiul; gatiti pana se inmoaie si translucid. Se amestecă orezul și se gătește până când orezul a început să se rumenească. Când orezul s-a rumenit, amestecați-l împreună cu carnea rumenită, fulgii de ardei roșu și mărarul într-un castron mare; condimentează după gust cu sare și piper.
Scoateți capetele de varză din apa fierbinte.
Îndepărtați frunzele exterioare înmuiate și clătiți cu apă rece. Puneți deoparte frunzele ferme, mici,interioare.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Unt două caserole de 9x13 inci.
Așezați o frunză de varză plană pe o suprafață de lucru cu interiorul frunzei orientat în sus și partea de bază orientată spre dvs.
Așezați 1 până la 2 linguri de amestec de carne pe partea de jos a frunzei.
Rulați frunza cam la jumătate, apoi pliați în lateral și terminați de rulat până la capăt.
Așezați în vasul pregătit, cu cusătura în jos. Repetați cu ingredientele rămase.
Tăiați aproximativ frunzele interioare rămase și presărați peste rulourile de varză.
Se toarnă roșiile conservate (cu suc) într-un castron și se zdrobesc cu mâna în bucăți de 1/2 inch. Se amestecă sosul de roșii și bulionul de pui.
Se toarnă uniform peste rulouri și se acoperă cu folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când orezul s-a înmuiat, iar sucurile clocotesc, aproximativ 2 ore.