Gulf Snapper cu sos de Avocado-Tomatillo
Gulf Snapper cu sos de Avocado-Tomatillo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 619 calorii, 43G de proteine, și 33g de grăsime. Pentru $3.97 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați quinoa de citrice, piper, file de snapper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma quinoa, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Quinoa ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare includ Prăjituri roșii cu Avocado-sos Tomatillo, Ceviche Cu Coadă Galbenă Cu Avocado Și Sos Tomatillo, și Pui la gratar cu sos Tomatillo-Avocado.
Instrucțiuni
Condimentați fileurile cu sare și piper; stropiți cu ulei de măsline. Marinați 20 de minute.
Încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați pește; saut 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până când carnea este opacă și fulgi cu o furculiță.
Se acoperă cu sos de Avocado-Tomatillo.
Se servește cu Quinoa de citrice.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Esperto Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
![Esperto Pinot Grigio]()
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.