Guler de pește-spadă fiert cu Chorizo și scoici

Guler de pește-spadă fiert cu Chorizo și scoici
Gulerul de pește-spadă fiert cu Chorizo și scoici necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. Pentru $5.44 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 630 calorii, 51G de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Un amestec de piper serrano chile, șofran, chorizo și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până șofran ai putea urma acest curs principal cu Iaurt cremos cu șofran ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Guler de pește-spadă fiert cu Chorizo și scoici, Scoici fierte la grătar și Chorizo în bulion de roșii-șofran, și Ingredientul Secret (Chorizo): Chorizo-midii aburite și scoici cu fasole albă.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez din fontă emailată de 7 până la 8 litri la foc mediu-mare. Condimentați peștele cu sare, apoi gătiți până se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PeștePește
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Transferați pe o farfurie.
3
Adăugați ceapa, usturoiul, feniculul, ardeiul iute și morcovul în oală; reduceți focul la mediu și transpirați legumele, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
LegumeLegume
MorcovMorcov
FeniculFenicul
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
4
Adăugați chorizo și gătiți până se rumenesc, încă aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
5
Adăugați sherry și aduceți la foc mic, răzuind orice bucăți rumenite de pe fundul oalei cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
6
Zdrobiți roșiile cu mâinile și adăugați-le în oală cu sucurile lor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
7
Adăugați șofranul, bulionul de pui și scoicile și aduceți la foc mic. Acoperiți și gătiți până când scoicile încep să se deschidă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PuiStoc De Pui
șofranșofran
ScoiciScoici
8
Adăugați peștele-spadă în oală și fierbeți, acoperit, până când peștele-spadă este gătit și scoicile se deschid, încă aproximativ 7 minute. (Aruncați orice scoici care nu se deschid.) Se amestecă măslinele, pătrunjelul și busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadăPește-spadă
PătrunjelPătrunjel
MăslineMăsline
BusuiocBusuioc
ScoiciScoici
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
9
Se servește cu pâine la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate45
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista