Gulerul de pește-spadă fiert cu Chorizo și scoici necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. Pentru $5.44 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 630 calorii, 51G de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Un amestec de piper serrano chile, șofran, chorizo și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până șofran ai putea urma acest curs principal cu Iaurt cremos cu șofran ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Guler de pește-spadă fiert cu Chorizo și scoici, Scoici fierte la grătar și Chorizo în bulion de roșii-șofran, și Ingredientul Secret (Chorizo): Chorizo-midii aburite și scoici cu fasole albă.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez din fontă emailată de 7 până la 8 litri la foc mediu-mare. Condimentați peștele cu sare, apoi gătiți până se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Pește
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Transferați pe o farfurie.
3
Adăugați ceapa, usturoiul, feniculul, ardeiul iute și morcovul în oală; reduceți focul la mediu și transpirați legumele, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Legume
Morcov
Fenicul
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați chorizo și gătiți până se rumenesc, încă aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
5
Adăugați sherry și aduceți la foc mic, răzuind orice bucăți rumenite de pe fundul oalei cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Zdrobiți roșiile cu mâinile și adăugați-le în oală cu sucurile lor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați șofranul, bulionul de pui și scoicile și aduceți la foc mic. Acoperiți și gătiți până când scoicile încep să se deschidă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Pui
șofran
Scoici
8
Adăugați peștele-spadă în oală și fierbeți, acoperit, până când peștele-spadă este gătit și scoicile se deschid, încă aproximativ 7 minute. (Aruncați orice scoici care nu se deschid.) Se amestecă măslinele, pătrunjelul și busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadă
Pătrunjel
Măsline
Busuioc
Scoici
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.