Gulaș maghiar III
Gulașul maghiar III ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 483 calorii, 32g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din Europa de Est. Mergeți la magazin și ridicați carne de tocană de vită, boia de ardei, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma oțetul alb distilat, puteți urma acest fel principal cu Mini Pavlovas Cu Căpșuni ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Gulaș Maghiar, Gulaș Maghiar, și Gulaș Maghiar I pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți o oală mare cu spray de gătit și puneți-o la foc mediu; gătiți carnea de tocană de vită în oală până se rumeneste complet pe toate părțile, 5 până la 7 minute.
Adăugați ceapa; gatiti si amestecati pana cand ceapa incepe sa se inmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă apa, ketchup-ul, sosul Worcestershire, oțetul, zahărul brun, boiaua, sarea și muștarul în amestecul de vită și ceapă.
Așezați un capac pe oală, reduceți focul la minim și fierbeți amestecul până când carnea de vită este fragedă, aproximativ 2 1/2 ore.
Aduceți o oală mare cu apă ușor sărată la fierbere. Gatiti taiteii de ou la fiert pana cand sunt fierti inca fermi pana la muscatura, aproximativ 5 minute; scurgere.
Serviți gulașul peste tăiței.