Gulaș maghiar III

Gulaș maghiar III
Gulașul maghiar III ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 483 calorii, 32g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din Europa de Est. Mergeți la magazin și ridicați carne de tocană de vită, boia de ardei, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma oțetul alb distilat, puteți urma acest fel principal cu Mini Pavlovas Cu Căpșuni ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Gulaș Maghiar, Gulaș Maghiar, și Gulaș Maghiar I pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți o oală mare cu spray de gătit și puneți-o la foc mediu; gătiți carnea de tocană de vită în oală până se rumeneste complet pe toate părțile, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați ceapa; gatiti si amestecati pana cand ceapa incepe sa se inmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă apa, ketchup-ul, sosul Worcestershire, oțetul, zahărul brun, boiaua, sarea și muștarul în amestecul de vită și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Zahăr BrunZahăr Brun
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
MuștarMuștar
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
OțetOțet
CeapăCeapă
ApăApă
Carne De VităCarne De Vită
SareSare
3
Așezați un capac pe oală, reduceți focul la minim și fierbeți amestecul până când carnea de vită este fragedă, aproximativ 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Aduceți o oală mare cu apă ușor sărată la fierbere. Gatiti taiteii de ou la fiert pana cand sunt fierti inca fermi pana la muscatura, aproximativ 5 minute; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De OuTaitei De Ou
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Serviți gulașul peste tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 55 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Revista