Gulaș Maghiar
Gulașul maghiar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 278 calorii, 28G de proteine, și 6g de grăsime per portie. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Un amestec de frunze de dafin, morcovi, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este tipică bucătăriei din Europa de Est. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este uimitor. Încercați Gulaș Maghiar, Gulaș Maghiar, și Gulaș Maghiar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați carnea de vită și ceapa într-o cratiță medie. Gatiti si amestecati la foc mediu pana se rumenesc uniform
Într-o cratiță mare, așezați carnea, ceapa, sucul de roșii, țelina, fasolea verde, morcovii, mazărea, frunzele de dafin, sarea și piperul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 4 ore.
Se amestecă boabele de rinichi. Gatiti 15 minute mai mult si serviti cald.