Gulaș de carne de vită și cârnați din sud

Gulaș de carne de vită și cârnați din sud
Reteta de carne de vită de Sud și cârnați gulaș ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 50 minute. Această rețetă face 6 porții cu 754 calorii, 32g de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Pentru $2.85 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână carne de vită măcinată, sos de roșii, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma frunzele de dafin, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Adorabili Cu Mere ca desert. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 14124 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este super. Încercați Gulaș de cârnați Quickie, Gulaș de cârnați cu tăiței Shiratake, și Gulaș De Vită pentru rețete similare.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 56 de dolari pe sticlă.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"Un pic redus în aromă, acest alb tânăr are multă intensitate, oferind arome de tei, piersică și ardezie potrivite cu o textură mătăsoasă. Este incomod astăzi, având nevoie de timp pentru a se integra. Cel mai bun din 2008 până în 2020. 1.500 de cazuri făcute.–- BS
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista