Gulaș de ardei afumat pentru aragazul lent

Gulașul de ardei afumat pentru aragazul lent este un lactate gratuit rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 53G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 542 calorii. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 43 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din Europa de Est. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână boia de ardei, apă, piper măcinat grosier și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, ceea ce este spectaculos. Încercați Aragaz Lent Gulaș Maghiar, Aragaz Lent Gulaș Maghiar, și Aragaz Lent Chiftele De Gulaș Maghiar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti si amestecati ceapa pana se inmoaie si incepeti sa se rumeneasca la margini, 8-10 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți timp de un minut.
Transferați amestecul într-un aragaz lent. Acoperiți și setați aragazul la scăzut.
Se amestecă împreună boia, sarea și piperul într-un castron mare. Aruncați cuburile de carne în amestecul de ardei până când sunt acoperite uniform.
Încălziți o lingură de ulei în tigaie la foc mediu-mare. Puneți o treime din cuburile de vită în tigaie și gătiți până se rumenesc frumos pe toate părțile.
Transferați la aragazul lent.
Turnați 2 linguri de apă în tigaie și răzuiți bucățile rumenite din tigaie; turnați lichid în aragazul lent. Acest lucru împiedică arderea paprika atunci când rumeniți următoarele loturi de carne de vită.
Adăugați o altă lingură de ulei în tigaie și gătiți următorul lot în același mod; repetați pentru al treilea lot.
Amestecați pasta de roșii și restul de apă în aragazul lent; acoperiți. Gatiti la mare timp de 4 pana la 5 ore (sau la mic timp de 6 pana la 9 ore).
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Amestecați tăiței de ou și gătiți neacoperiți, amestecând ocazional, până când tăiței au gătit, dar sunt încă fermi la mușcătură, aproximativ 5 minute.
Serviți gulașul peste tăiței cu o păpușă de smântână și o crenguță de pătrunjel.