Gulash cu boia afumată pentru aragazul lent
Goulash cu boia afumată pentru aragazul lent este o rețetă din Europa de Est care servește 8. O porție conține 483 de calorii , 45 g de proteine și 18 g de grăsimi . Pentru 2,21 USD per porție , această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Vă este adus de Allrecipes. 33 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și luați apă, usturoi, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 91% . Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Supă cremă de ciuperci cu boia afumată și orez brun , Tocană de varză și năut cu chimen, boia de ardei afumat și lime și gulaș austriac .
Instrucțiuni
Încinge 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gătiți și amestecați ceapa până se înmoaie și începe să se rumenească pe margini, 8 până la 10 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți timp de un minut.
Transferați amestecul într-un aragaz lent. Acoperiți și setați aragazul la scăzut.
Amestecați boia de ardei, sare și piper într-un castron mare. Se aruncă cuburile de carne în amestecul de boia de ardei până se îmbracă uniform.
Încingeți o lingură de ulei în tigaie la foc mediu-mare. Pune o treime din cuburi de vită în tigaie și gătește până se rumenește frumos pe toate părțile.
Transferați în aragazul lent.
Turnați 2 linguri de apă în tigaie și răzuiți bucățile rumenite din tigaie; turnați lichid în aragazul lent. Acest lucru previne arderea boia de ardei atunci când rumeniți următoarele loturi de carne de vită.
Adăugați încă o lingură de ulei în tigaie și gătiți următorul lot în același mod; repetați pentru al treilea lot.
Amestecați pasta de roșii și restul de apă în aragazul lent; acoperi. Gătiți la maxim 4 până la 5 ore (sau la scăzut timp de 6 până la 9 ore).
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Se amestecă tăițeii cu ou și se gătesc neacoperiți, amestecând din când în când, până când tăițeii s-au fiert, dar sunt încă fermi la mușcătură, aproximativ 5 minute.
Serviți gulaș peste tăiței cu o praf de smântână și o crenguță de pătrunjel.