Goulash cu boia afumată pentru aragazul lent este o rețetă din Europa de Est care servește 8. O porție conține 483 de calorii , 45 g de proteine și 18 g de grăsimi . Pentru 2,21 USD per porție , această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Vă este adus de Allrecipes. 33 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și luați apă, usturoi, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 91% . Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Supă cremă de ciuperci cu boia afumată și orez brun , Tocană de varză și năut cu chimen, boia de ardei afumat și lime și gulaș austriac .
Instrucțiuni
1
Încinge 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gătiți și amestecați ceapa până se înmoaie și începe să se rumenească pe margini, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Adăugați usturoiul și gătiți timp de un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
3
Transferați amestecul într-un aragaz lent. Acoperiți și setați aragazul la scăzut.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
4
Amestecați boia de ardei, sare și piper într-un castron mare. Se aruncă cuburile de carne în amestecul de boia de ardei până se îmbracă uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Apă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Încingeți o lingură de ulei în tigaie la foc mediu-mare. Pune o treime din cuburi de vită în tigaie și gătește până se rumenește frumos pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Galben Dulce, Tăiat în Bucăți De 3/4 Inci
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Transferați în aragazul lent.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
7
Turnați 2 linguri de apă în tigaie și răzuiți bucățile rumenite din tigaie; turnați lichid în aragazul lent. Acest lucru previne arderea boia de ardei atunci când rumeniți următoarele loturi de carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Cană De Orz Alb Perlat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
Roșii Feliate, Opțional
8
Adăugați încă o lingură de ulei în tigaie și gătiți următorul lot în același mod; repetați pentru al treilea lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Amestecați pasta de roșii și restul de apă în aragazul lent; acoperi. Gătiți la maxim 4 până la 5 ore (sau la scăzut timp de 6 până la 9 ore).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
10
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Se amestecă tăițeii cu ou și se gătesc neacoperiți, amestecând din când în când, până când tăițeii s-au fiert, dar sunt încă fermi la mușcătură, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc
Rețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
11
Scurgere.
12
Serviți gulaș peste tăiței cu o praf de smântână și o crenguță de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe