Gulas cubanez

Gulas cubanez
Gulash cubanez este un fel principal care servește 6. O porție conține 248 de calorii, 20 g de proteine și 6 g de grăsimi. Pentru 1,51 USD per porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Allrecipes. 20 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de ceapă, ulei vegetal, ardei cayenne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și 30 de ani. Această rețetă este tipică bucătăriei est-europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 91%. Acest scor este grozav. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Sandvișuri cubaneze și glisoare cubaneze, gulaș și gulaș.

Instrucțiuni

1
Se încălzește uleiul într-o tigaie mare la foc mediu și se rumenește carnea de porc pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschii De Porc (aproximativ 2 Lire In Total)Muschii De Porc (aproximativ 2 Lire In Total)
15 Roșii Medii (aproximativ 6 Kg), Decojite și Tăiate15 Roșii Medii (aproximativ 6 Kg), Decojite și Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Salsa Ușoară, Plus Mai Mult Pentru A Trece La MasăSalsa Ușoară, Plus Mai Mult Pentru A Trece La Masă
2
Amestecați ceapa, gătiți și amestecați până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oregano Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Oregano UscatOregano Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Oregano Uscat
3
Se amestecă bananele și roșiile cu sucul în tigaie. Se aduce la fierbere, se reduce focul la mediu scăzut și se fierbe 30 de minute, amestecând din când în când, până când carnea de porc este foarte fragedă. Asezonați cu piper cayenne, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii în SucRoșii în Suc
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Capsuni Proaspete Feliate Sau 1 Lingura Topping De Inghetata De CapsuniCapsuni Proaspete Feliate Sau 1 Lingura Topping De Inghetata De Capsuni
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Muschii De Porc (aproximativ 2 Lire In Total)Muschii De Porc (aproximativ 2 Lire In Total)
6 Chifle Pentru Hamburger Sau Rulouri Kaiser6 Chifle Pentru Hamburger Sau Rulouri Kaiser
Echipamente pe care le vei folosi
Salsa Ușoară, Plus Mai Mult Pentru A Trece La MasăSalsa Ușoară, Plus Mai Mult Pentru A Trece La Masă

Vin recomandat: Shiraz, Rioja, Zweigelt

Shiraz, Rioja și Zweigelt sunt alegeri excelente pentru gulaș. În timp ce un vin roșu maghiar s-ar potrivi, ți-am recomandat câteva vinuri roșii mai ușor de găsit, care vor funcționa și ele bine. Un vin pe care l-ați putea încerca este Simi Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Simi Merlot
Simi Merlot
Merlot-ul nostru din 2006 este de culoare roșu intens, cu margini granat. Din pahar ies arome de cuișoare picant și scorțișoară cu esență de fructe roșii, inclusiv cireșe și fructe de pădure roșii, îmbinându-se la gust. Acest vin oferă taninuri subtile și arome luxuriante coapte, accentuate de note finale de pâine prăjită și cacao. Se asortează frumos cu o baie clasică franțuzească, cotlete de vițel sau cârnați la grătar.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate16
Revista