Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați curcanul Guajillo-Tamarind. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 85g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 597 calorii. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de portocale, tei, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma portocala, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Guajillo carne de porc condimentată și cartofi (Puerco y Papas al Guajillo), Tamarind-Burgeri De Curcan Glazurați, și Picadillo-curcan umplut cu sos de portocale-Tamarind pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Scoateți și aruncați ferma pentru picioare din Turcia. Scoateți și aruncați orice bucăți de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2
Îndepărtați măruntaiele și gâtul; aruncați sau rezervați pentru alte utilizări. Clătiți curcanul în interior și în exterior; se usucă. Frecați aproximativ o treime din glazura guajillo-tamarind din interiorul cavității.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Guajillo
Tamarind
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Dressing Japonez De Susan Preparat
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Așezați curcanul, pieptul în sus, pe un suport în formă de V într-o tigaie de prăjire de 12 pe 17 inci; se toarnă glazura rămasă în fundul tigaiei, apoi se toarnă 1 cană de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Dressing Japonez De Susan Preparat
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
4
Curățați ceapa și morcovii; clătiți țelina, portocala, lămâile și varul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
3 Bețișoare De Covrig
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
5
Tăiați morcovii și țelina în bucăți; tăiați ceapa, portocala, lămâile și varul în sferturi. Aranjați legume, fructe, ardei iute, usturoi și cimbru în tigaie în jurul și sub raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
3 Bețișoare De Covrig
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
6
Prăjiți conform graficului, verificând curcanul la fiecare 30 de minute; dacă sucurile din partea de jos a tigaiei de prăjire amenință să ardă, adăugați 1/2 cană de apă la un moment dat la tigaie. Când un termometru introdus prin cea mai groasă parte a sânului în os înregistrează 155, cu aproximativ 15 minute înainte ca graficul să indice că curcanul se va face, scoateți curcanul din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Periați peste tot cu sucuri în tigaie (dacă lichidul este prea gros pentru a acoperi curcanul într-un strat subțire, uniform, diluați cu 1/2 cană mai multă apă). Continuați prăjirea până când curcanul este bine rumenit și termometrul înregistrează 160, cu aproximativ 15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți Sotați, Decojiți
8
Transferați curcanul pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
9
Lăsați să se odihnească într-un loc cald timp de 30 de minute înainte de a sculpta.
10
Turnați sucurile în fundul tigaiei printr-o strecurătoare fină într-o măsură de sticlă de 2 căni; aruncați solidele și rezervați sucurile pentru sosul poblano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Creveți Sotați, Decojiți
1
Coaceți într-un cuptor de 350 pentru 1 1/2-2 1/4 hr.
Cava, Grenache și Shiraz sunt alegerile mele de top pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Marques de Caceres Cava cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.