Guajillo-Tamarind Turcia

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați curcanul Guajillo-Tamarind. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 85g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 597 calorii. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de portocale, tei, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma portocala, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Guajillo carne de porc condimentată și cartofi (Puerco y Papas al Guajillo), Tamarind-Burgeri De Curcan Glazurați, și Picadillo-curcan umplut cu sos de portocale-Tamarind pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți și aruncați ferma pentru picioare din Turcia. Scoateți și aruncați orice bucăți de grăsime.
Îndepărtați măruntaiele și gâtul; aruncați sau rezervați pentru alte utilizări. Clătiți curcanul în interior și în exterior; se usucă. Frecați aproximativ o treime din glazura guajillo-tamarind din interiorul cavității.
Așezați curcanul, pieptul în sus, pe un suport în formă de V într-o tigaie de prăjire de 12 pe 17 inci; se toarnă glazura rămasă în fundul tigaiei, apoi se toarnă 1 cană de apă.
Curățați ceapa și morcovii; clătiți țelina, portocala, lămâile și varul.
Tăiați morcovii și țelina în bucăți; tăiați ceapa, portocala, lămâile și varul în sferturi. Aranjați legume, fructe, ardei iute, usturoi și cimbru în tigaie în jurul și sub raft.
Prăjiți conform graficului, verificând curcanul la fiecare 30 de minute; dacă sucurile din partea de jos a tigaiei de prăjire amenință să ardă, adăugați 1/2 cană de apă la un moment dat la tigaie. Când un termometru introdus prin cea mai groasă parte a sânului în os înregistrează 155, cu aproximativ 15 minute înainte ca graficul să indice că curcanul se va face, scoateți curcanul din cuptor.
Periați peste tot cu sucuri în tigaie (dacă lichidul este prea gros pentru a acoperi curcanul într-un strat subțire, uniform, diluați cu 1/2 cană mai multă apă). Continuați prăjirea până când curcanul este bine rumenit și termometrul înregistrează 160, cu aproximativ 15 minute mai mult.
Transferați curcanul pe un platou.
Lăsați să se odihnească într-un loc cald timp de 30 de minute înainte de a sculpta.
Turnați sucurile în fundul tigaiei printr-o strecurătoare fină într-o măsură de sticlă de 2 căni; aruncați solidele și rezervați sucurile pentru sosul poblano.
Coaceți într-un cuptor de 350 pentru 1 1/2-2 1/4 hr.
Coaceți într-un cuptor 325 timp de 2-3 ore.
Coaceți într-un cuptor 325 timp de 3-3 3/4 ore.
Coaceți într-un cuptor 325 pentru 3 1/2-4 1/2 hr.
Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz
Cava, Grenache și Shiraz sunt alegerile mele de top pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Marques de Caceres Cava cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Marques de Caceres Cava]()
Marques de Caceres Cava
Culoare paie palidă reînviată de bule fine. Buchet de citrice cu note de brioșă. Fermecător și rotund în gură, cu o structură răcoritoare, echilibrată. Finisaj plin de viață care evidențiază bulele sale fine.Un aperitiv răcoritor, această Cava se căsătorește bine cu pește și fructe de mare, paste, orez, mâncăruri picante, bucătărie asiatică și toate tipurile de deserturi.