Guajillo-Glazură De Tamarind
Glazura de Guajillo-Tamarind necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această garnitură are 107 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți ușor coriandru, miere, concentrat de tamarind și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 29%. Încercați Guajillo-Tamarind Turcia, Guajillo carne de porc condimentată și cartofi (Puerco y Papas al Guajillo), și Poussins cu glazură de tamarind pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați usturoiul de 1/2 inch; înfășurați ușor în folie.
Coaceți într-un cuptor de 350 până când este moale când este apăsat, aproximativ 45 de minute.
Lăsați să se răcească, apoi stoarceți usturoiul din piei într - o tigaie de 3 până la 4 litri (aruncați piei).
Adăugați ardei iute, concentrat de tamarind, coriandru, 1 cană de apă, miere, suc de lămâie, piper și sare în tigaie. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, amestecând des; se ia de pe foc și se lasă să stea 10 minute.
Se toarnă într-un blender sau robot de bucătărie și se învârte până se omogenizează.