Guacamole Ușor Cremos

Guacamole Ușor Cremos
Guacamole ușor cremos ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. O porție conține 70 de calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și vegetariene servește 8 și costă 29 de cenți pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare și piper măcinat, maioneză, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 17%. Încercați Chipotle Mexican Grill Guacamole – guacamole proaspăt făcut, ușor de făcut, poate fi obținut cu acest lucru, Guacamol Cremos, și Guacamol Cremos pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este vinul ONEHOPE Pinot Noir. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
ONEHOPE Pinot Noir vin
ONEHOPE Pinot Noir vin
Rob Mondavi Jr. a lucrat manual acest Pinot Noir din podgorii selectate din Napa, Sonoma și Coasta Centrală. Pinot Noir-ul nostru din California prezintă delicatețea strugurilor, permițând o perioadă extinsă de coacere pe viță de vie. Acest lucru va asigura o abordare moale și o intensitate subiacentă intrigantă a aromelor de căpșuni și curmale. Îmbătrânit în stejar American completează senzația de gură prin introducerea structurii de tanin și a unui finisaj condimentat, dar luxuriant.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista