Guacamole Ușor

Guacamole Ușor
Reteta guacamole ușor ar putea satisface pofta Mexican în jurul valorii de 5 minute. O porție conține 189 calorii, 2G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 83 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână salsa, suc de lămâie, maioneză și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre foarte accesibil. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Food.com. cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Chipotle Mexican Grill Guacamole – guacamole proaspăt făcut, ușor de făcut, poate fi obținut cu acest lucru, Guacamole Ușor, și Guacamole Ușor.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Williams Selyem Westside Road vecinii Pinot Noir cu un rating de 4.7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 140 de dolari pe sticlă.
Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir
Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir
O petardă a unui vin, vecinii Westside Road din 2015 sunt explozivi atât în nas, cât și pe palat. Aromele de zmeură neagră și cireșe negre sunt completate cu note de cedru, ienibahar, vanilie și ceai negru. O notă intrigantă de semințe de țelină complexează în continuare nasul remarcabil. Tânără și obraznică, textura este superbă, cu o coloană vertebrală de aciditate răcoritoare și pământesc argilos, care transmite arome de cireșe și zmeură strălucitoare Bing. Vinul se încheie cu taninuri rafinate asemănătoare ceaiului și o piatră zdrobită și un finisaj mineral. Un vin de neratat!
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista