Rețeta Guacamole Taquero (Tomatillo Guacamole) ar putea satisface pofta ta mexicană în aproximativ 15 minute. O porție conține 53 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 38 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 8. Un amestec de ardei iute serrano, ceapă, tomatillos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Guacamole Taquero: Taco-Magazin Guacamole, Tomatillo Guacamol, și Tomatillo Guacamol pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați toate ingredientele, cu excepția avocado într-un blender și amestecați până se omogenizează foarte mult, aproximativ 1 minut. Opriți blenderul.Scoateți carnea de avocado în blender și amestecați până se omogenizează. Gustați și condimentați cu suc suplimentar de lămâie și sare, după cum este necesar.
Serviți imediat sau așezați o foaie de folie de plastic direct pe suprafața guacamolului și dați-o la frigider până la 2 ore. (Folia de plastic va împiedica suprafața guacamolului să devină maro.)
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Burn Cottage Cashburn Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.