Guacamole cu porumb proaspăt și Chipotle
Guacamole cu porumb proaspăt și Chipotle este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 8 porții. Acest hor d ' oeuvre are 162 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați avocado, smântână, ureche de porumb și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 59%. Încercați Guacamole Cu Porumb Proaspăt Și Chipotle, Supă proaspătă de porumb acoperită cu Guacamole de porumb prăjit, și Chipotle Lime creveți și guacamole Dip cu roșii și porumb carbonizat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Mash avocado cu suc de lămâie într-un castron mediu. Folosind un cuțit ascuțit, scoateți boabele de porumb din știulete și adăugați la amestecul de avocado. Se amestecă roșiile și ceapa verde.
Combinați chipotle și smântână într-un castron mic; bateți pentru a amesteca. Se amestecă amestecul de cremă în amestecul de avocado. Se condimentează cu sare. Faceți înainte: se poate face cu 4 ore înainte.
Așezați folie de plastic direct pe suprafața guacamolului și dați-o la frigider. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
* Chipotle chiles sunt uscate, jalape afumate, conservate în sos adobo. Sunt disponibile la unele supermarketuri, la magazinele de alimente specializate și la piețele latine.