Guacamole cu pere și fistic

Guacamole cu pere și fistic
Uită să ieși să mănânci sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când îți poftești mâncare mexicană. Încercați să faceți acasă Guacamole cu pere și fistic. O porție conține 304 calorii, 4 g de proteine și 18 g de grăsimi. Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană servește 8 și costă 1,16 USD per porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 13 ar spune că a fost perfect. Un amestec de piper, usturoi, avocado hass și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează bine ca aperitiv la preț accesibil. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor bun de 73%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Ciorba de pere și fistic, Ciorba de pere, fistic și păstârnac și Supa de pere, fistic și păstârnac.

Instrucțiuni

1
Amestecați avocado și perele într-un castron mediu. Se amestecă coriandru, sucul de lămâie, coriandru, 1/2 linguriță de sare, usturoiul și jalapenos până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Se adauga sare si piper dupa gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
3
Transferați într-un bol de servire, stropiți cu fistic și serviți cu felii de lime și chipsuri de tortilla de porumb albastru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Tortilla De PorumbChipsuri De Tortilla De Porumb
Pană De VarPană De Var
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Guacamole în meniu? Încercați să combinați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosé. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosé este și o combinație sigură. Barefoot Bubbly Extra Dry cu un rating de 4,4 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Revista