Guacamole Cu Brânză
Brânză-Topped Guacamole ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Acest hor d ' oeuvre are 416 calorii, 12g de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $1.58 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână roșii, chipsuri de tortilla, mentă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Guacamole cu brânză, Guacamol Acoperit Cu Slănină, și Prăjituri Picante de Crab acoperite cu Guacamole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron puțin adânc, amestecați avocado, roșii, ceapă, coriandru, mentă, jalapeo și suc de lămâie; condimentează cu sare și piper. Topiți brânza într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, turnați peste guacamole și serviți cu chipsuri de tortilla.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.