Brânză-Topped Guacamole ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Acest hor d ' oeuvre are 416 calorii, 12g de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $1.58 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână roșii, chipsuri de tortilla, mentă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Guacamole cu brânză, Guacamol Acoperit Cu Slănină, și Prăjituri Picante de Crab acoperite cu Guacamole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron puțin adânc, amestecați avocado, roșii, ceapă, coriandru, mentă, jalapeo și suc de lămâie; condimentează cu sare și piper. Topiți brânza într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, turnați peste guacamole și serviți cu chipsuri de tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.