Guacamole cu Bacon și roșii

Rețeta Bacon și guacamole de roșii este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten, fără lactate și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 3. O porție conține 586 calorii, 12g de proteine, și 53G de grăsime. Pentru $2.62 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Mergeți la magazin și ridicați chipotles în sos adobo, avocado, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Baconul și guacamolul de roșii al lui Rick Bayless, Pesto Guacamole BLT (Bacon, Letuce și roșii) Sandwich, și Gem de Bacon și guacamole Quesadilla cu ou prăjit cu gem de Bacon Vinaigrette burniță pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți carnea din avocado într-un castron mare. Se pasează cu spatele unei furculițe mari sau a unui tocător de cartofi pentru a face o pastă groasă.
Așezați ceapa într-o strecurătoare mică și clătiți sub apă rece. Se scutură excesul de apă și se transferă în vasul cu avocado.
Adăugați ingredientele rămase și amestecați pentru a combina. Gustați și condimentați cu suc suplimentar de lămâie și sare, după cum este necesar.
Se ornează cu cilantro suplimentar și se servește imediat sau se pune o foaie de folie de plastic direct pe suprafața guacamolului, se dă la frigider până la 2 ore, apoi se ornează cu coriandru și se servește. (Folia de plastic va împiedica suprafața guacamolului să devină maro.)