Guacamole Aioli

Guacamole Aioli
Rețeta Guacamole Aioli ar putea satisface pofta ta mexicană în aproximativ 2 ore și 5 minute. Această rețetă servește 10 și costă 12 cenți pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 18 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, căței de usturoi, piper prăjit și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Ierburi proaspete a Aperculoli cu legume de primăvară / Le Grand a Aperculoli, guacamole | cum se face guacamole / guacamole mexican, și Chipotle Mexican Grill Guacamole – guacamole proaspăt făcut, ușor de făcut, poate fi obținut cu acest lucru pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Guacamole funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling ross8. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Fiddlestix Vineyard Pinot Noir 2016 prezintă caracteristici violete și afine, împreună cu pământ, indicii de ceai negru și un finisaj lung fumuriu.Vegan
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista