Guacamol Verde Acidulat

Guacamol Verde Acidulat
Tangy Green Guacamole ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 340 calorii, 4G de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 3 și costă 1,76 USD pe porție. Un amestec de avocado, coriandru, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este spectaculos. Încercați Fried Green Patlagina cu Guacamole și Creveți (Tostada de Plátano con Camarones y Guacamole), Picant Prăjită Tomatillo Guacamole, și Fasole Verde Acidulată pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Pinot Noir Organic Stoltz. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Stoltz Organic Pinot Noir
Stoltz Organic Pinot Noir
Acest Pinot arată bine cu culoarea sa profundă bogată și aroma florală pentru un Pinot noir organic Columbia Gorge. Totul este pentru ca acest vin fie să întâmpine ani de îmbătrânire, fie să fie băut pe loc.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate34
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista