Guacamol Perfect

Guacamole perfectă ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 346 calorii. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. 5268 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Un amestec de un strop de piper, roșii, 2 cepe și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este spectaculos. Încercați Guacamole / dip Mexican de avocado / guacamole Perfect, Guacamol Perfect, și Guacamol Perfect pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați avocado în jumătate.
Scoateți semințele. Scoateți avacado din coajă, puneți-l într-un bol de amestecare. (Vezi cum să
Tăiați și curățați un Avocado.) 2 Folosind o furculiță, zdrobiți aproximativ avocado. (Nu exagera! Guacamolul ar trebui să fie puțin gros.)
Adăugați ceapa tocată, cilantro, lime sau lămâie, sare și piper și mai amestecați ceva. Ardeii iute variază individual în ceea ce privește căldura. Deci, începeți cu o jumătate de ardei iute și adăugați la guacamole la gradul dorit de căldură. Aveți grijă să manipulați ardeii; spălați-vă bine mâinile după manipulare și nu atingeți ochii sau zona din apropierea ochilor cu mâinile timp de câteva ore.Roșiile răcoritoare le rănesc aroma, așa că nu tocați roșiile și nu adăugați la guacamole până nu sunt gata de servit.Amintiți-vă că o mare parte din acest lucru se face după gust din cauza variabilității ingredientelor proaspete. Începeți cu această rețetă și ajustați-vă gustul.3 Acoperiți cu folie de plastic direct pe suprafața guacamolului pentru a preveni oxidarea din aerul care ajunge la el. Se răcește până se pregătește.4 chiar înainte de servire, tocați Roșia, adăugați la guacamole și amestecați.Variații
Pentru un guacamole foarte rapid, luați doar 1/4 cană de salsa și amestecați-o cu piureul de avocado.Cea mai simplă versiune de guacamole este doar piureul de avocado cu sare. Nu lăsați lipsa disponibilității altor ingrediente să vă împiedice să faceți guacamole.To extindeți o cantitate limitată de avocado, adăugați fie smântână, fie brânză de vaci în baia dvs. de guacamole. Puriștii pot fi îngroziți, dar și ce? Are un gust minunat. De fapt, guacamolul cu puțină brânză de vaci adăugată este preferatul meu.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Alexana Revana Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.