Rețeta Guacamole fructat este gata în aproximativ 15 minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten, primar și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Acest hor d ' oeuvre are 34 calorii, 0g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 32 și costă 17 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână avocado, nucă de cocos baker ' s angel flake, mango și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați guacamole | cum se face guacamole / guacamole mexican, Chipotle Mexican Grill Guacamole – guacamole proaspăt făcut, ușor de făcut, poate fi obținut cu acest lucru, și Fried Green Patlagina cu Guacamole și Creveți (Tostada de Plátano con Camarones y Guacamole) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Amestecați pansamentul, ardeii iute și ceapa în blender până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 65 de dolari pe sticlă.