Guacamol de porumb și ceapă prăjită

Guacamol de porumb și ceapă prăjită
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și vegan? Guacamolul de porumb și ceapă prăjită ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 11 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Dacă aveți la îndemână guacamole, ceapă, boabe de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Supă proaspătă de porumb acoperită cu Guacamole de porumb prăjit, Ardei roșu prăjit și guacamol de ceapă, și Guacamole De Porumb Prăjit Și Ardei Roșu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați sâmburi de porumb în tigaie; saut 3 minute sau până când porumbul începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scoateți din tigaie; se răcește 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Așezați guacamolul într-un castron mediu; se amestecă porumbul, ceapa, coriandrul și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GuacamolGuacamol
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
PiperPiper
CeapăCeapă
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 45 de dolari.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Fiddlestix Vineyard Pinot Noir 2016 prezintă caracteristici violete și afine, împreună cu pământ, indicii de ceai negru și un finisaj lung fumuriu.Vegan
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista